Basın mensuplarına afet farkındalık eğitimi

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Batman’daki yerel ve ulusal basın mensuplarına Afet ve Farkındalık Eğitimi verildi.

Yaşam Yayın: 12 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 12.04.2021 13:23:14
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Batman’daki yerel ve ulusal basın mensuplarına Afet ve Farkındalık Eğitimi verildi. Şehit Şenay Aybüke İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan AFAD İl Müdürü Fevzi Bakır, “İçişleri Bakanlığımız tarafından 2021 yılı Afet Eğitim Yılı olarak ilan edilmesiyle birlikte 81 ilimizde Afet Eğitim Seferberliği başlatılmıştır. Bu çerçevede kamu  kurum kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, STK'lar, özel sektör ve çok değerli basın camiasıyla işbirliği içerisinde mahalli imkanlar da dikkate alınarak covid-19 süreci de dikkate alınarak ilimizde sayın Valimizin, ilçelerimizde de Kaymakamlarımızın koordinesinde devam edecektir. Eğitim Uzmanı Hüseyin Yıldırım tarafından çevredeki riskler, afet öncesinde hazırlıklar, afet sırasında doğru davranışlar ve daha birçok konuyu basın mensuplarına eğitim vererek bilgilendirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.