Basılı yayına geçici bir süre ara veriyoruz

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgelerde eğitim, futbol müsabakaları, ulaşım gibi birçok hizmet sektöründe sınırlamalar gündeme gelirken basın sektöründe de tedbir amaçlı önlemler alındı.

Gündem Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 11:30:29
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

“HABER PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDECEĞİZ”

Kentte yayın yapan vasıflı gazeteler haftanın 3 günü yayınlarını sürdürecekler. 15 günlük gazete de geçici bir süre yayınına ara veriyor. Yurt genelinde her geçen gün artan korona virüs vakalarına karşı alınan önlemler kapsamında gazetemizin basılı yayınına bir süreliğine ara veriyoruz. Korona virüs pandemisine karşı çalışanların sağlığını korumak adına kentteki 11 günlük ve 4 haftalık olmak üzere 15 gazete bugünden itibaren, geçici bir süreliğine baskıyı durdurma kararı aldı. Korona virüs nedeniyle yaşanan olağanüstü durum ve hayat şartları normale dönünceye kadar, vatandaşlarımıza ve okurlarımıza anlık haberleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan yayınlamaya ve halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.