Başhekim Toklu, albümünü tanıttı

Özel Batman Dünya Hastanesi Başhekimi Tuncer Toklu, Radyo Yüksel'de, DJ Ferhat'ın sunduğu Müzik Show programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Yaşam Yayın: 30 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.01.2020 18:41:59
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Özel Batman Dünya Hastanesi Başhekimi Tuncer Toklu, Radyo Yüksel'de, DJ Ferhat'ın sunduğu Müzik Show programına canlı yayın konuğu olarak katıldı. Başhekimi Tuncer Toklu, geçtiğimiz günlerde iki eserden oluşan "Kadro Tamam" single albümünü müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Başhekim Toklu; “Doktorluk mesleğim ile birlikte fırsat buldukça çok sevdiğim müzik üzerinde de çalışmalarımı sürdürdüm. 30 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak, "Kadro Tamam" ve "Bitti" adlı şarkılardan oluşan albümü, meslektaşlarımla, sağlık çalışanları ve müzikseverler buluşturma sevincini yaşıyorum. Çevremde ve müzikseverlerden çok güzel ve olumlu tepkiler alıyorum" dedi. Öte yandan Başhekim Toklu; canlı yayında okuduğu güzel şiirlerle dinleyicilerden tam puan aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.