Başarılı sporcular ağırlandı

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Masa Tenisinde başarı elde ederek derece yapan sporcuları makamda kabul etti.

Yaşam Yayın: 11 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2019 11:14:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Masa Tenisinde başarı elde ederek derece yapan sporcuları makamda kabul etti. Çorum’da 26-29 Haziran 2019 tarihleri arasında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Küçükler Takım – Ferdi Şampiyonası müsabakalarında; çiftler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, takım müsabakalarında ise Türkiye dördüncüsü olan Dilek Akdemir ve Zilan Erdoğan Belediye Eş başkanlarını ziyaret ettiler. 1955 Batman Belediye Spor Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş ile birlikte Batman Belediye Eş Başkanlarını ziyaret eden Akdemir ile Erdoğan, toplam elemelerde 32 takım arasından birçok büyükşehir takımını geride bıraktı. Takım hocası Recep Bezenmiş, elde edilen başarının bir tesadüf olmadığını, haftanın 6 günü kesintisiz olarak çalıştıklarını belirterek, sporcuların 4 yıl boyunca yaptıkları sıkı eğitimlerinin kendilerine bu başarıyı getirdiklerini söyledi. Sporcuların başarı ve sevincine ortak olduklarını belirten Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, sporculara başarılarının devamını diledi. Yapılan ziyaretin ardından Eş Başkanlar, sporculara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.