‘Başarıda Arkadaş Seçimi Konferansı’ verildi

ason’da Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sason Anadolu Lisesi öğrencilerine “Başarıda Arkadaş Seçimi” konusunda konferans verildi.

Gündem Yayın: 13 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 13.11.2018 16:27:59
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Sason’da Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sason Anadolu Lisesi öğrencilerine “Başarıda Arkadaş Seçimi” konusunda konferans verildi. Sason Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesiyle okulun konferans salonunda verilen konferansta konuşan Başarıda Arkadaş Seçimi kitabının yazarı Metin Özmen, Başarıda arkadaş seçiminin önemini anlattı. Başarılı olmak isteyen öğrencilerin mutlaka başarılı bir arkadaş grubunun olması gerektiğini belirten Özmen, yanlış arkadaş seçimi yüzünden birçok öğrencinin başarısız olduğunu söyledi. Öğrencilerin arkadaş seçiminde dikkat etmeleri gereken konulara da değinen Özmen, yanlış arkadaş seçimi yüzünden öğrencilerin sigara, alkol, uyuşturucu, kumar gibi alışkanlıklara yöneldiğini ifade ederek, kötü alışkanlıklardan korunmanın en önemli maddelerinden birinin de kötü arkadaştan korunmak olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.