Baran AVM açıldı

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden olan ve 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Nilay Toprak, Baran Alışveriş Merkezi’nin açılışı nedeni ile Batman’daydı.

Yaşam Yayın: 15 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2019 11:57:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden olan ve 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Nilay Toprak, Baran Alışveriş Merkezi’nin açılışı nedeni ile Batman’daydı. Aydınlıkevler Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde Çınar marketin eski yerinde açılan Baran AVM açılış kurdelesi Nilay Toprak ve işletme sahibi Yusuf Yılmaz tarafından kesildi. Baran AVM’de açılış nedeni ile birçok ürün maliyetine satışla halka sunulurken, amaçlarının sadece ticaret yapmak ve kar etmek olmadığını vurgulayan Yusuf Yılmaz, “Biz sektörümüzde Batman halkının ihtiyaçlarını en ucuz ve kaliteli şekilde karşılamaya çalışacağız. Açılışa özel temel gıda ürünlerimizin bir kısmında maliyetine satışa sunduk” dedi. Yeni açılan AVM’de 30 kişi istihdam edildiği belirtilerken, 2 bin metrekare alan üzerinde hizmete açılan alışveriş merkezi yaklaşık 3 milyon TL maliyetle sektöründe önemli bir marka olamaya hazırlanıyor. Alışveriş merkezinde gıdadan, zücaciyeye birçok ürün çeşidi satışa sunulacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.