“BARAJ SORUNUMUZ YOK”

Saadet Partisi Milletvekili adayı Faris Özdemir; seçim lokalinde yaptığı toplantıda, Saadet Partisinin baraj sorununun olmadığını söyledi. Özdemir, “Halkımızın kafasını karıştırmak için, Saadet Partisine oy vermeyin, baraj altında kalacaklar. Yaygarası yapanların olduğunu duyuyoruz. Herkes bilsin ki her bir oyun karşılığı vardır. Saadet Partisinin, baraj sorunu ortadan kalkmıştır. ‘#DEĞİŞTİR’ dememizin sebebi budur” dedi

Siyaset Yayın: 18 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 18.06.2018 14:34:17
Editör -
Okuma Süresi: 19 sn.
Google News

“BARAJ KONUSUNDA, ÖNÜMÜZ AÇIKTIR”

Kurulan ittifak sayesinde baraj sorunu yaşamayacaklarını belirten Saadet Partisi Milletvekili adayı Faris Özdemir, “Batman’da yaşayan halkımız bilsin ki, bizim bu memlekette yapacak çok işimiz var. Bu işleri yaptığımızda siyasi rakiplerimizin dahi gönlünü kazanacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.