Baniddo dondurmaları dünyaya tanıtıldı

Batmanda üretimi yapılan Baniddo dondurmaları, 27. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul fuarında dünyaya tanıtıldı.

Yaşam Yayın: 08 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2019 11:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “FUAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ”

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde binden fazla markanın katılımıyla gerçekleşen 27. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul, 4-7 Eylül tarihleri arasında düzenlendi. Batmanda üretimi yapılan Baniddo dondurmaları düzenlenen fuarda, ürünlerini dünyaya tanıtıyor. Batmanın tanınan markalarından olan Baniddo dondurmaları firma kurucusu Yahya Ezer yaptığı açıklamada; “27. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul’a Batman ilimizde ürettiğimiz Baniddo dondurmaları olarak katıldık. 1996 yılında Batman’da üretim yapan bir dondurma firması ile ortaklık yaparak dondurma dünyasına girdik. 1997 yılında kendi dondurma üretim tesisini 200 m²’lik bir alanda kurup üretime başladık. Hedef olarak hep gelişmeyi ve büyümeyi ilke edinmiş Baniddo Dondurmaları 1998 yılında üretim tesislerini 450 m²  kadar büyüterek üretimine devam etti. Hali hazırda  6000m²  alanda kurulu tesisimizde son model makinalarda  el değmeden  üretim yapmaktayız. Düzenlenen 27. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul’da Batmanımızın yerli üretimi olan dondurmamalarını dünyaya tanıttık” dedi. Fuarın yoğun ilgi gördüğünü belirten Ezer, “Fuar çok yoğun geçti. Dünyanın her ülkesinde katılımcı ve ziyaretçiler vardı. Özellikle Batman’da bir dondurma fabrikası olmasından memnuniyet duyuldu” diye konuştu. Öte yandan fuarda, sektörün ekonomisi derinlemesine ele alınarak gıda ve gastronomi alanında yaşanan en yeni gelişmeler, uluslararası rekabetteki son durum ve sektöre dair veriler dört gün boyunca gerçekleşen paneller ve konferanslarla ele alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.