Balpınarlılara Yaz sürprizi

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Açık Hava Sinema Geceleri programı bu kez Batman’a bağlı Balpınar (Giresîra) Beldesi’nde palyaço gösterisi ve sinema gösterimi ile devam etti.

Yaşam Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 20.08.2019 14:56:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Açık Hava Sinema Geceleri programı bu kez Batman’a bağlı Balpınar (Giresîra) Beldesi’nde palyaço gösterisi ve sinema gösterimi ile devam etti. Film gösterimi için alanı dolduran Belde sakinleri, film öncesi sahne alan palyaçonun yaptığı gösteriyi ilgiyle izleyerek eğlenceli anlar yaşadı. Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu etkinlikten dolayı Belediye Eş Başkanlarına teşekkür eden Balpınar Belde sakinleri, “İlk defa böyle bir faaliyetin oluşu gayet anlamlı ve güzel. Devamının gelmesini dört gözle bekliyoruz” dediler. Bu arada Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Açık Hava Sinema Gecelerinin devamında Erköklü (Êrmîyê)’de 21 Ağustos Çarşamba Günü Jasper isimli çocuk filmi, 23 Ağustos Cuma günü de Binatlı (Bleyder)’da Pinokyo, 26 Ağustos Pazartesi günü Koca Köyde Jasper ve 28 Ağustos Çarşamba Bıçakçı (Kêrikê) Köyü’nde ise Pinokyo çocuk filmi gösterimi yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.