Balkan şampiyonasında görev aldılar

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörleri nezrinde alt yapıda yetişip Milli Takım Antrenörü olan Mizgin İlhan ve Serhat Kiçki gururlandırdı.

Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 13:54:50
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörleri nezrinde alt yapıda yetişip Milli Takım Antrenörü olan Mizgin İlhan ve Serhat Kiçki gururlandırdı. 02-04 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ankara’nın Keçiören ilçesinde yapılan Badminton kamp eğitim merkezindeki Balkan şampiyonasında görev aldılar. Alt yapıda yetişen Milli Takım Antrenörleri olarak görev alan Mizgin İlhan ve Serhat Kiçki performanslarıyla büyük bir başarıya daha imza attılar. Batmanlı Milli takım antrenörlerini tebrik edip başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, devamının gelmesi temennisinde bulundu. İl Temsilcisi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün antrenörü M. Salih Yıldız ise, alt yapıya önem vermeye devam edeceklerini belirterek, Milli Antrenör ve sporcuların çıkmaya devam edeceğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.