BAL mezunlarından okula ziyaret

Batman Anadolu Lisesi(BAL) mezunları "Geçmişten geleceğe yön ver" projesi kapsamında Okul Müdürü Mehmet Konak ve öğrencileri ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 17 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2019 17:13:03
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Batman Anadolu Lisesi(BAL) mezunları "Geçmişten geleceğe yön ver" projesi kapsamında Okul Müdürü Mehmet Konak ve öğrencileri ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Konak, “Geçmişten geleceğe yön ver” projesi kapsamında desteklerinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunarım. Batman Anadolu Lisesi olarak her zaman öğrencilerimizle gurur duymanın sevinci içerisindeyiz. Sizlerin öğrencilerle buluşmanız onlara dokunmanız onlara rehberlik yapmanız inanıyorum ki öğrenciler çok büyük bir motivasyon sağlayacak ve kendilerine olan güvenleri artacaktır” dedi. Meslek tanıtımı organizasyonu için BAL’dan mezun olan doktorlardan Kardiyolog M. Ali Işık ve Uzman Doktor Leyla Sevim katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.