Bahçe Mahallesinde su sevinci

Kozluk Belediyesinin Bahçe mahallesinde su sıkıntısını gidermek üzere başlattığı sondaj çalışmalarında 100 metrede su çıktı.

Yaşam Yayın: 12 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2020 14:58:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk Belediyesinin Bahçe mahallesinde su sıkıntısını gidermek üzere başlattığı sondaj çalışmalarında 100 metrede su çıktı.  Sondajda suyun elde edilmesi, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Sondaj alanında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ayhan Eren; “Özellikle yaz aylarında ilçede yaşanan su sıkıntısı belirli bölgelerde daha da, yoğun yaşanmaktadır. Merkez mahallelerden biri olan Bahçe Mahallesi de bu bölgelerden biriydi. Mahalle için yapılan sondaj çalışmaları sonuç verdi. 100 metrede ulaştığımız içilebilir su kaynağı mahalleli tarafından mutlulukla karşılandı. Mahallede yapacağımız 10 metre yüksekliğinde ve yaklaşık 60 ton kapasiteli su deposu için çalışmalara başladık. 2021 yatırım programına aldığımız depo inşaatı mahallemizin önemli bir sorununu ortadan kaldıracaktır” dedi. Bahçe mahalle muhtarı Şafi Belim ise; “Belediye tarafından yapılan sondaj çalışmaları sonucunda 100 metre derinliğinde su kaynağına ulaştık. Başta Belediye Başkanımız sayın Ayhan Eren’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.