‘Bağımlılıklarla mücadelemiz kırmızı çizgimizdir’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kurum olarak, bağımlılıklarla etkin mücadelelerinin başladığını söyledi.

Yaşam Yayın: 12 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2020 15:06:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde görev yapan tüm personellerine 3 gün süren ‘Bağımlılıklarla mücadele ve farkındalık’ eğitimlerini bitirdi. 07-08-09 Ekim  tarihleri arasında maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde saat 16.00 ile 17.00 saatleri arasında Seyit Bilal Erkek Yurdu Konferans salonunda gerçekleşen eğitimler, Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Psikolog Ömer Işık ve Sosyal Çalışmacı Polat Yıldız tarafından verildi. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim, Kültür ve Sosyal Faaliyetler Şubesi Müdür Vekili Celal Altun, merkez ve ilçelerle birlikte 382 personelin ‘Bağımlılıklarla Mücadele ve Farkındalık’ eğitiminden faydalandığını belirterek, devamının geleceğini ifade etti. Mücadeleye kendi bünyelerinde görev yapan 382 personellerini eğitmekle başladıklarını belirten Özperk, herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi.   Batman genelinde bağımlılıklarla mücadelede etkin rol almak için büyük çaba sarf edeceklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk: “Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dediği gibi, gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz, buda kırmızı çizgimiz olacaktır. Gençlerimizin bağımlılıklardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması konusunda etkin mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Gençlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimiz, yalnız olmadıklarını ve olmayacaklarını bilsinler. Biz her zaman onların yanındayız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün imkânlarımızla gençlerimizin yanındayız, onlarla kol kolayız. Ailelerde, çocuklarına sevgilerini, ilgilerini göstermekte cömert olsunlar. Gençlerde ailelerinden uzaklaşmasın ve ailenizle aranıza duvarlar örmeyin. Kimlerle arkadaşlık ettiğinize lütfen dikkat edin. Bütün sıkıntıları birbirimizi severek, gözeterek, aramızda iyiliği, dayanışmayı, paylaşımı yaygınlaştırarak aşabiliriz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.