"Babamın yarım kalan hizmetlerini tamamlamaya talibim"

Seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, babası eski Batman Belediye Başkanı Salih Gök'ün yarım kalan hizmetlerini tamamlamaya talip olduğunu söyledi.

Siyaset Yayın: 05 Haziran 2018 - Salı - Güncelleme: 05.06.2018 14:13:58
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök'ün çarşı bölgesindeki seçim lokali salavatlarla açıldı. Gök, kavgaya, savaşa değil seçime girdiklerini belirtti. Gök, "İnşallah halkımız kendine gerçek anlamda vekillik edecek Batman adayını seçecektir. İstiyoruz ki halkımız bizi meclise göndersin ve biz de inşallah mecliste gerçek manada Batman'ın vekili olalım. Rahmetli babam Salih Gök'ün yarım bıraktığı hizmetleri tamamlamak için halkımızın hizmetine talibiz" dedi. Seçimleri basit görmemek gerektiğini vurgulayan Gök, "Biz evimize bir kilo domates götürmek için dahi poşetimize bir tek çürük domates girmesin diye itinayla seçmeye çalışıyoruz, hatta tablacı kardeşlerimizle kavgaya tutuşuyoruz. Peki, neslimizin, Batman'ımızın, ülkemizin geleceği için ve belki de ümmetin geleceği için seçeceğimiz insanları seçerken bir kilo domates veya patates kadar da buna ehemmiyet göstermeyecek miyiz?" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.