B.Ü’de Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu

Batman Üniversitesi tarafından 3-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu yerli ve yabancı 400’ün üzerinde akademisyenin katılımı ile başlıyor.

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 01.05.2018 13:01:07
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

 Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu’nun bu yıl “Enerji ve Petrol” teması ile düzenlendiğini ve şu ana kadar yerli ve yabancı toplamda 400’ün üzerinde akademisyenin başvuruda bulunduğunu açıkladı. Sempozyumun 25 dalda bildiri kabul ettiğini belirten Rektör Durmuş, bildirilerin 15 farklı salonda sunulacağını belirtti. Rektör Durmuş, sempozyumun uluslararası nitelikte düzenlendiğini belirterek, Batman’a yerli ve yabancı akademisyenlerin gelerek tanıma fırsatı bulacağını şehrin tanıtımına katkı sunacağını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.