Ayhan, basketbol hakemi ‘B klasman’a yükseldi

Batman Basketbol camiasının sevilen isimlerinden Eyüp Ayhan yapılan hakemlik sınavını başarıyla bitirip, B Klasman Basketbol hakemi olmayı başardı.

Yayın: 26 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2019 13:55:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Basketbol camiasının sevilen isimlerinden Eyüp Ayhan yapılan hakemlik sınavını başarıyla bitirip, B Klasman Basketbol hakemi olmayı başardı. Ayhan, 2019-2020 basketbol sezonunda Kadınlar Süper Lig ve Erkekler 1. Lig müsabakalarında görev alabilecek. 5 yıl basketbol ve 8 yıl hakemlik geçmişi bulunun Batmanlı B klasman hakemi Eyüp Ayhan, Batman’ı üst liglerde en iyi bir şekilde temsil etmek için büyük bir çaba sarf edeceğini söyledi.  Hedefinin Türkiye’deki en üst liglerde görev almanın yanı sıra, Avrupa ve Dünya kupası maçlarında da görev almak olduğunu ifade etti.  

İL MÜDÜRÜ EREN’E YARET

Basketbolda B Kasman hakemi olan Eyüp Ayhan, ilk ziyareti kendisine her zaman büyük destek ve katkıları bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e yaptı. 21 Haziran 2019 tarihi itibariyle B kasman hakemi olduğunu belirten Ayhan; “İl Müdürümüz sayın Halil Eren’in basketbola büyük katkı ve destekleri var. Her alanda yanımızda olup destekledi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Halil Eren ise, yükselen hakemlerle gurur duyduğunu ifade etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.