Aybüke öğretmenin adı kütüphanede yaşatılacak

Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar Köyü Ortaokulu öğretmen ve idarecileri tarafından Yeniçağlar Ortaokulunda yeni kurulan ‘Şehit Şenay Aybüke Yalçın Kütüphanesinin açılışı yapıldı.

Yaşam Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 16:49:50
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar Köyü Ortaokulu öğretmen ve idarecileri tarafından Yeniçağlar Ortaokulunda yeni kurulan ‘Şehit Şenay Aybüke Yalçın Kütüphanesinin açılışı yapıldı. Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın isminin verildiği kütüphanenin açılış programına Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Beraberindekilerle kütüphanenin açılış kurdelesini kesen Bilici, okulda incelemelerde bulunarak öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, kütüphanenin mekan olarak tek başına anlam ifade etmediğini, öğrencilerin mekanı ziyaret etmesi ve ondan faydalanmasıyla anlam kazanacağını, okuma kültürünü yaygınlaştırmak ve doğru okuyan bir toplum haline gelmenin gerektiğini ifade ederek kütüphane kurulumu için emeği geçen okul idaresine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.