‘AYAKTA YOLCU TAŞIMAYIN’

Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığının katılımı ile servis şoförlerine yönelik hem toplantı hem de eğitim düzenledi.

Yaşam Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 16:54:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığının katılımı ile servis şoförlerine yönelik hem toplantı hem de eğitim düzenledi. Toplantıya Kaymakam Osman Bilici, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Tazecan, İlç Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Edip Altun, Jandarma Trafik Tim Komutanı J. Asb. Kd. Üçvş Erkan Tekatlı, Taşımalı Eğitim Yüklenici Firma Yetkilileri ve Şoförler katıldı. Kaymakam Bilici çocukların güvenli bir şekilde araçlarda oturarak, emniyet kemeri takarak, gerekli güvenlik önlemleri dahilinde, zamanında okula götürülmeleri ve doğru yere getirilip götürülmeleri konusunda şoförlerimizin hassasiyet göstermelerini istedi Ayakta yolcu taşıma, emniyet kemeri, haricen yolcu taşımacılığı, şoförler ya da yedek şoförler dışında kesinlikle başkalarının servisleri kullanmamaları gerektiği konuların üzerinde özellikle duran Kaymakam Bilici: “Yeni eğitim ve öğretim yılının hem bizlere hem sizlere hem de çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.