Ayakkabıcılarda okul çantası tamiri yoğunluğu

Batman’da okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının okul çantalarını tamir ettirmek isteyen vatandaşlar ayakkabı tamircilerinde yoğunluk oluşturdu.

Yaşam Yayın: 13 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 13.10.2020 12:31:23
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Batman’da okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının okul çantalarını tamir ettirmek isteyen vatandaşlar ayakkabı tamircilerinde yoğunluk oluşturdu. Okul çantalarının bozulan fermuar ve yırtılan yerlerini tamir ettirmek isteyen vatandaşlar, ayakkabı tamircilerinde yoğunluk oluşmasına neden oldu. Okulların kademeli olarak açılması ile birlikte  ayakkabı tamircileri ise çanta tamiratına ağırlık veriyor. Batman’da uzun yıllar ayakkabı tamiratıyla uğraşan Ali Sağdıç, okulların açıldığı Pazartesi gününden itibaren 10’a yakın çanta tamir ettiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.