Atmalar’a ‘ahde vefa’ ziyareti

Batman Halk Eğitim Merkezi’nin yeni yönetimi, uzun yıllar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü başarıyla sürdüren ve Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanan Osman Atmalar’a ahde vefa ziyaretinde bulunarak teşekkür ettiler.

Yaşam Yayın: 17 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.07.2019 18:23:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Halk Eğitim Merkezi’nin yeni yönetimi, uzun yıllar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü başarıyla sürdüren ve Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanan Osman Atmalar’a ahde vefa ziyaretinde bulunarak teşekkür ettiler. Halk Eğitim Merkezinin yeni Müdürü Bilal Serik, önceki Müdür Osman Atmalar ve ekibinin ciddi anlamda emeklerinin olduğunu ve bunu göz ardı etmediklerini söyledi. HEM Müdürü Bilal Serik, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek şunları söyledi; “Halk Eğitim Merkezi’nin hizmet bayrağını son yapılan atamalarla birlikte bizler devraldık. Önceki Müdürümüz Sayın Osman Atmalar ve ekibinin emekleri ve çabaları takdire şayandır. Bizde bunu unutmayarak kendilerini ziyaret edip, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür edip, plaket takdim ettik. Halk Eğitim Merkezi’nin yeni yönetimi olarak yapılan başarılı çalışmaların üzerine yeni projeler koyarak, hizmet ağımızı ve hedef kitlemizi artıracağız. Bu konuda sayın Valimiz Hulusi Şahin ve Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mahmut Kurtaran beyin ciddi anlamda destekleri var. Batman halkına Halk Eğitim olarak yapabileceğimiz en iyi hizmeti sunmak için göreve geldik. Yakında yeni proje ve çalışmalarımızı açıklayacağız. Önemli olan kurumlarımızın başarısı ve memleketimizin güzel insanlarına faydalı hizmetler sunmaktır” diye konuştu. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Atmalar ise, halk eğitimin yeni yönetimine başarılar dileyerek, ziyaretten dolayı da teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.