Atletizm Yaz kursu ilgi görüyor

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan İl Spor Merkezleri Yaz kurslarında atletizm branşına diğer yıllara oranla büyük bir ilgi gösterildi.

Yayın: 31 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2019 12:18:59
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan İl Spor Merkezleri Yaz kurslarında atletizm branşına diğer yıllara oranla büyük bir ilgi gösterildi. 298 kadın sporcu ve 511 erkek sporcu verilen Yaz kurslarına aktif katılım sağlaması ise dikkat çekti. Toplamda 814 atletin atletizm pisti başta olmak üzere, 19 Mayıs Sentetik sahalar, Çok Amaçlı Spor Salonu ve okulların spor merkezlerinde verilen atletizm eğitimleri aralıksız sürüyor. Batman’da son yıllarda atletizm branşında Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya dereceleri çıkarmasının tesadüf olmadığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, alt yapıya verilen önemin semeresini aldıklarını söyledi. İl Müdürü Eren, tecrübeli ve başarılı antrenörlerle yaz kurslarının yanı sıra yılın 12 ayı atletizm branşında özel antrenman programları eşliğinde çalışmaların aktif sürdüğünü de sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.