Atletizm şenliği yapıldı

100. Yıl etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından organize edilen, ‘Özel Okullar Atletizm Şenliği’ yapıldı.

Yayın: 13 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 13.05.2019 15:33:13
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

100. Yıl etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından organize edilen, ‘Özel Okullar Atletizm Şenliği’ yapıldı. Yapılan atletizm şenliğine katılım sağlayan okullara teşekkür eden Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, daha fazla katılım beklediklerini söyledi. İl Temsilcisi Başkut; “100. Yıl etkinlikleri kapsamında atletizm şenliği yaptık. 20’den fazla özel okulumuz olmasına rağmen, sadece 2 okulumuzun katılım sağlaması bizleri üzdü. Bu yıl ilkini yaptığımız ‘Özel Okullar Arası Atletizm Şenliğine’ önümüzdeki yıllarda katılımın daha fazla olmasını umuyoruz. Bu yılda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği olarak madalya, kupa ve hakem organizasyonumuzu eksiksiz yaptık. Amacımız bunun ilkini gerçekleştirip, her yıl geleneksel hale getirmektir. İnşallah önümüzdeki yılar katılımlar yükselir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.