ATATÜRK PARKI ŞENLENDİ

Batman Atatürk Parkında yapılan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinlikleri finalinde yapılan spor aktiviteleri, parkı şenlendirdi.

Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 11:43:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Atatürk Parkında yapılan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinlikleri finalinde yapılan spor aktiviteleri, parkı şenlendirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 ilde yapılan etkinliklere canlı yayınla bağlanarak, aktiviteleri canlı izledi. Her yıl 16-22 Eylül arasında dünya çapında kutlanan ve bu yılki teması "Herkes için sıfır emisyonlu hareketlilik" olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Parkında bir dizi etkinlik düzenleyerek haftayı sonlandırdı. Etkinliklere Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yanı sıra, HİS (Herkes için spor) Batman İl Temsilciliği, antrenörler ve sporcular katılım sağladı. Atatürk Parkında yapılan Taekwondo, Judo, Masa Tenisi, Eskrim, Güreş, Badminton ve Jimnastik gösterileri izleyenleri büyüledi.

Uzman antrenörler eşliğinde yapılan etkinliklerde, haftanın önemine vurgu yapıldı. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, tüm birimleriyle ‘Avrupa Hareketlilik Haftasını’ kutladıklarını belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Atatürk Parkında Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerimizin finalini yaptık. Bir hafta boyunca sporcularımızla, tarihi Antik Kentimiz Hasankeyf’te ve ardından da merkez Atatürk Parkında etkinliklerimizi sürdürdük. Tarihi ve güzel bölgelerimizde etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz. Hafta boyunca emek verenlere teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.