ASRİAD’dan Mursi açıklaması

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD), Mısır’ın seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin vefatı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Gündem Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 13:28:50
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD), Mısır’ın seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin vefatı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. ASRİAD Batman şubesi tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi; “Kardeş Mısır’ın seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi, darbe mahkemesi tarafından sürdürülen ve sistematik bir zulme dönüştürülen hukuksuz yargılamalar esnasında duruşma salonunda hayatını kaybetmiştir. Muhammed Mursi, İnsanlığa sözde özgürlük vadeden Batı emperyalizminin desteklediği Sisi cuntasının uyguladığı psikolojik baskı ve vahşi zulüm altında hayatını kaybetmiştir. Bu hayat ve bu vefat koşullar ne olursa olsun 15 Temmuz’da olduğu gibi darbe girişimlerine ve zalim diktatörlüklere karşı topyekûn mücadele gerekliliğini ortaya koymuştur. Yüce Rabbimizden bu şehadetin kabulünü dilerken, bu vefatın zulümlerin son bulması için büyük bir milat ve uyanış vesilesi olmasını niyaz ediyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.