Aslan, Ticaret ve Ekonomi Kulübü Şube Başkanı oldu

Daha önce MÜSİAD Batman Teşkilat Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı yapan, BATSO meclis üyesi ve Fırat Aslan Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Fırat Aslan, Türkiye genelinde faaliyet gösteren Ticaret ve Ekonomi Kulübü Başkanlığına seçildi.

Yaşam Yayın: 03 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 03.06.2020 20:34:05
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Daha önce MÜSİAD Batman Teşkilat Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı yapan, BATSO meclis üyesi ve Fırat Aslan Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Fırat Aslan, Türkiye genelinde faaliyet gösteren Ticaret ve Ekonomi Kulübü Başkanlığına seçildi. Türkiye Sigorta Acenteleri Meclis Üyesi de olan Aslan, “7’şer kişilik asil ve yedek yönetim kurulu, 3’er kişilik asil ve yedek denetim kurulu üyeleri ile yine 3 kişiden oluşan Yüksek İstişare Kurulu üyelerini belirleyip şube kuruluşu yapılacaktır. Ticaret ve Ekonomi Kulübünün ilimize faydalı olmasını temenni ederiz; hayırlı olsun” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.