‘Asla unutmayacağız’

AK Parti Batman İl Başkanı Av. A. Akif Gür, 15 Temmuz nedeniyle yayınladığı mesajda; 15 Temmuz’da yaşananları asla unutmayacaklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 14 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2019 13:25:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Av. A. Akif Gür, 15 Temmuz nedeniyle yayınladığı mesajda; 15 Temmuz’da yaşananları asla unutmayacaklarını söyledi. Başkan Gür açıklamasında “15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkânı kullanmak suretiyle hain terör örgütü FETÖ, işbirlikçileriyle birlikte darbe ve işgal girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe ve işgal girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde gazi unvanına sahip tek meclis olan TBMM’ye saldırmış, 250 vatan evladını şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zararlar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkûm edilmiştir. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan bu hain ve kalleşçe girişime karşı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve aziz milletimizi meydanlara ve sokaklara davet etmesiyle Vatansever Batman halkı da sokaklara dökülmüş ve demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında, hain terör örgütleri ve işbirlikçilerine karşı nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi gözünü kırpmadan darbe ve işgal girişimine karşı göğsünü siper edip şehadet şerbeti içen tüm Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yâd ediyorum.  Millet olarak ortaya koyduğumuz mübarek direnişi saygıyla selamlıyor; Batmanlı hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.