ASKF’DEN BATSO’YA PLAKET

Batman’ın gelişmesi ve tanıtılması için sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere destek veren, Batman birinci ve ikinci amatör ligine BATSO Amatör Ligi adını veren Batman Ticaret ve Sanayi Odası’na, ASKF Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi teşekkür etti.

Yaşam Yayın: 10 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 10.05.2018 13:15:31
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

 ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ve Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Kardeş, BATSO’nun Batman sporu için büyük bir şans olduğunu belirterek gösterilen duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler. BATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan, “Her yıl gelenek haline getirmiş olduğumuz amatör lige olan desteklerimizi devam ettirmeye çalışacağız. Bu desteklerimizin sonucunda amatör ligin yürümesi ve aldıkları başarılar bizi memnun etmektedir. Sporcularımızın almış oldukları başarı onların başarıları olduğu gibi Batman ilimizin de başarısı sayılmaktadır. Bizimde bu başarıda payımızın olması bize gurur vermektedir.” dedi. Görüşmelerin sonunda Akyol ve Kardeş, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Amatör Lige gösterdiği ilgi ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.