Askerlere ev yemeği ikramı

Vali Hulusi Şahin, Beşiri’ye bağlı Garzan Jandarma Karakolunda vatani görevini yapan askerlere "Anne Yemekleri" götüren Gönül Elçisi Annelere eşlik etti.

Gündem Yayın: 29 Kasım 2020 - Pazar - Güncelleme: 29.11.2020 14:07:19
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, Beşiri’ye bağlı Garzan Jandarma Karakolunda vatani görevini yapan askerlere "Anne Yemekleri" götüren Gönül Elçisi Annelere eşlik etti. Ziyaretleri sırasında Vali Şahin’e Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile eşi Emine Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ile eşi Şermin Çakmak ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ile Eşi Arzu Demir eşlik etti. Vali Hulusi Şahin’in eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi olan Ebru Şahin, diğer Gönül Elçisi Annelerle birlikte hazırladıkları yemekleri askerlere ikram ederek, askerlerin annelerine olan hasretlerini bir nebze olsun gidermeye çalıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.