Asfalt serim çalışmaları devam ediyor

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim gözetmeksizin uygun koşullara sahip havaları değerlendirerek asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Yayın: 18 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 18.12.2018 16:21:05
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim gözetmeksizin uygun koşullara sahip havaları değerlendirerek asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. Batman Merkez Şirinevler Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesinin ana ulaşım güzergahlarından biri olan Aydınlar Caddesi ile Toptancılar Caddesinin kaldırımlarını yenileyen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarına da başladı. Çalışmalarda 2 finişer, 2 silindir, bir kepçe, 10 kamyon ve 20 personel yer aldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 650 metre uzunluğundaki Aydınlar Caddesi ile 450 metre uzunluğundaki Toptancılar Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.