‘Asayiş hizmetlerini değerlendirdik’

Vali Hulusi Şahin, Kozluk ilçesi Ünsaldı Jandarma Karakolu, Tuzlagözü Jandarma Karakolu ve Gömüşörgü Jandarma Karakolunda görev yapan askerlere moral ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 13.01.2019 12:41:59
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

ASKERLERE MORAL ZİYARETİ

Vali Şahin, karakollarda incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen asayiş faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Zorlu kış koşullarında vatani görevini yapan askerlerle bir araya gelen Vali Şahin, askerlerle bir süre sohbet etti. Vali Şahin, "Burada görev yapan Mehmetçiğimizle bir araya geldik. Vatan evlatları vatanın her noktasında olduğu gibi burada da Türk Bayrağını dalgalandırıyorlar ve nöbet tutuyorlar. Biz de onlara moral vermek için buradayız. Ayrıca komutanlarımızla asayiş hizmetlerini değerlendirdik. Burada görev yapan tüm askerlerimizi kutluyorum. Güzel hizmetlerin devamını diliyorum" dedi. Öte yandan karakol ziyaretleri sırasında Vali Şahin’e, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar eşlik etti.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.