Artukbey kahve 57. şubesini açtı

Ünü Mardin’i aşan ve uluslararası pazarda yer kapan Mardin’in ünlü kuruyemiş ve kahve markası Artukbey, 57. şubesini Batman’da açtı.

Yaşam Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 12:39:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AÇILIŞ DUAYLA GERÇEKLEŞTİ

Ak Parti binası karşısında ‘Batman’ın tadı ve kokusu olmaya geldik’ sloganı ile hizmete giren cafenin açılışına Batman Valisi Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti İl başkanı M. Akif Gür, ilçe ve belde Belediye Başkanları, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Artukbey  kahve ve kuruyemiş markasını uluslararası alana taşıma ve şubeleşme çalışmasının ilk halkası olan 500 metrekare alan üzerine kurulu bulunan Batman Artukbey Şubesi’nin açılışı törenle yapıldı. Açılış töreninde konuşan Artukbey Markası’nın sahibi İşadamı Tacettin Yertüm, Artukbey'in adını Artukbey'e yakışır bir marka ile tanıtmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, yeni şubelerini sipariş karşılamada zorlandıkları yurt içi ve yurt dışındaki yeni halkalarla zincirlemeye devam edeceklerini söyledi. Yertüm, “Yerli ve milli marka Artukbey’in 57. Şubesinin Batman’da açılmasının mutluluğunu yaşıyorum. Artukbey markası olarak, yeni açılımlar ve atılımlar içerisindeyiz. Kuruyemiş ve kahve alanında Türkiye'nin en iddialı ve aranır markası olma iddiamız buradaki hijyenik ve kalitede çok rahat gözlemlenebilir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.