‘Arşın gölgesindeki genç’ konferansı yapıldı

YediHilal Derneği Batman Şubesi tarafından organize edilen "Arşın gölgesindeki genç’ konulu konferansta konuşan Adıyaman İl Müftü Yardımcısı Murat Kurt, Peygamberimizden günümüze ayet ve hadisler ışığında gençliğin önemine değindi.

Gündem Yayın: 24 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.01.2019 15:08:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

YediHilal Derneği Batman Şubesi tarafından organize edilen "Arşın gölgesindeki genç’ konulu konferansta konuşan Adıyaman İl Müftü Yardımcısı Murat Kurt, Peygamberimizden günümüze ayet ve hadisler ışığında gençliğin önemine değindi. Batman Kültür İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, kamu kurum müdürleri Suivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yönetimleri Siyasi Parti Başkanları Kanaat Önderleri, çok sayıda alim ve vatandaşlar yoğun bir katılım sağladı. YediHilal Derneği Şube Başkan Yardımcısı İlahiyatçı Hasan Demir  hocanın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans,  YediHilal Batman Şube Başkanı Ahmet Başaran’ın açılış konuşması ile devam etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Başaran; “Ülkemizde  ve  farklı  coğrafyalarda  ortaya  çıkan  önderleri  ve  mücadelelerini  selamlıyoruz” dedi. Program YediHilal Batman Şubesinin oluşturduğu Sancaktar İlahi Korosu devam etti. Adıyaman İl Müftü Yardımcısı Murat Kurt kürsüye çıkarak, “Bizler eğer gençlerimizi Allah ve Resulünün istediği şekilde yetiştirirsek geleceğimize ümitle bakarız” diyerek sunuma devam etti. Hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile program sonlandırılarak gelen misafirlere teşekkür edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.