Antrenörler Yaz kurslarına hazır

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kurum bünyesinde bulunan antrenörlerle Yaz spor kursları öncesi bir araya geldi.

Yayın: 24 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 24.06.2019 11:22:44
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kurum bünyesinde bulunan antrenörlerle Yaz spor kursları öncesi bir araya geldi. İl Müdürlüğü konferans salonunda antrenörlerle toplantı yapan Eren, Yaz mevsiminin verimli ve aktif geçmesi için herkesin büyük bir özveri ile çalışmasını istedi. İl Müdürü Eren; “Antrenörlerimizden bu yaz büyük fedakârlıklar bekliyoruz. Tüm branşlarda spor yapmak ve eğitim almak isteyenler kurslarımızdan faydalanacak. Amacımız 7’den 77’ye herkesin spor yapmasını sağlamaktır. Kurum olarak imkânlarımız ölçüsünde her alanda desteğimiz devam edecektir.” diye konuştu. Yapılan toplantıda Spor Şube Müdürü Burak Eren ve Spor Şefi Vekil Gökhan Arslan da hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.