‘Anız yangını bir doğa katliamıdır’

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, son 1 haftada meydana gelen yangınlar, trafik kazası ile mahsur kalan hayvan vakalarına ivedi bir şekilde müdahale ederek olası can ve mal kayıplarını önledi.

Gündem Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 15:09:45
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, son 1 haftada meydana gelen yangınlar, trafik kazası ile mahsur kalan hayvan vakalarına ivedi bir şekilde müdahale ederek olası can ve mal kayıplarını önledi. Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri son 1 hafta içerisinde 38’i anız yangını olmak üzere çıkan 53 yangına müdahale etmenin yanı sıra meydana gelen trafik kazasında kurtarma çalışmasında bulunarak zarar ve ziyanın büyümesini önledi. Apartman boşluğu, çatı katı ve ulaşılması zor yerlerde mahsur kalan 3 sokak hayvanını mahsur kaldıkları yerden kurtaran itfaiye erleri, yer ve zaman gözetmeksizin 7/24 acil vakalara müdahalede bulunuyor. Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; “Vatandaşların kuruyan otları ve anızları yakmamaları konusunda duyarlı olmaları gerekir. Yapılan bu doğa katliamlarına dur diyelim” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.