ANALİG’DE BATMAN RÜZGARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) hentbol müsabakalarında Batman rüzgârı esti.

Yayın: 05 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 05.03.2019 15:52:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Muş’ta 01-03 Mart 2019 tarihleri arasında yapılan hentbol grup maçlarında Batman’ın kız ve erkek takımları namağlup olarak yarı finallere yükselmeyi başardı. Antrenör Nilgün Atar, Ömer Ataca ve İhsan Adak’ın büyük önem verdiği kız ve erkek hentbol takımları yarı finalde de aynı başarıyı gösterip finallerde Türkiye dereceleri yapmaları bekleniliyor. Gruplarda namağlup ve lider olarak çıkan hentbol takımlarının sporcu ve antrenörlerini tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren aynı başarının yarı final ve finallerde de gösterilmesini beklediklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Bir çok branşta olduğu gibi ANALİG’te de başarılı sonuçlar almaya başladık. Batman’da hentbol branşına büyük önem veren 1955 Belediyespor kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Amacımız Batmanlı sporcularımızın başarılı olup üst liglere çıkmalarını sağlamaktır. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.