'Anadolu'yu İslamsızlaştırmak istiyorlar'

Batman'da düzenlenen "Barış Pınarı Harekâtı ve Ortadoğu'nun Geleceği" konulu konferansta konuşan 26. Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk, emperyalistlerin PKK ve FETÖ üzerinden Anadolu'yu İslamsızlaştırmayı hedeflediğini belirtti.

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 17:07:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Rize Güneysu Derneği, Batman Yedi Hilal ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nın ortaklaşa düzenledikleri "Barış Pınarı Harekâtı ve Ortadoğu'nun Geleceği" konulu konferans, Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Konferansa Batman Valisi Hulusi Şahin, 24-25-26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, bazı kurum amirleri, STK temsilcileri ile vatandaşlara katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans Yedi Hilal Batman Temsilcisi Ahmet Başaran'ın açılış konuşmasının ardından Batman Valisi Hulusi Şahin'in yaptığı konuşmayla devam etti. Yapılan konuşmaların ardından 26. Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir konuşma yaptı. "Barış Pınarı Harekâtı" gerçekleştirilmesinin önemli olduğunu belirten Külünk, "Barış Harekâtını gerçekleştirmeseydik bilin ki onutlion planın gerçekleştirilmesinin önünde hemen hemen hiçbir engel kalmayacaktı. PKK ve arkasındaki baronları Türkiye'yi paramparça etmek için nereye kadar çıkacaklardı biliyor musunuz? Amanos Dağlarının kuzeyine kadar çıkacaklardı. Amanos Dağların kuzeyinde Niğde, Aksaray ve Nevşehir var. Peki, nedir bu onutlion planı Arz-ı Mev'ud (vaat edilmiş topraklar) hayalinin peşinden koşan israiloğulları üzerinden yeryüzü egemenliğinin Anadolu'yu İslamsızlaştırma planıdır" dedi. Anadolu'nun İslamsızlaştırılmasına razı olmadıklarını ifade eden Külünk, "PKK ve FETÖ üzerinden emperyalizmin saldırılarının asıl gerekçesi şu; Anadolu'yu İslamsızlaştırmak istiyorlar. Çünkü halen akılları 1071 öncesinde halen akılları İstanbul'un Bizanslaştırma peşinde. Çünkü Anadolu'ya hâkim olan dünyaya hâkim olur. Anadolu'yu kontrol eden dünyayı kontrol eder. Amerika büyük bir devlet olabilir. Çin büyük devlet olabilir. Avrupa Birliği büyük imparatorluk olabilir. Eğer Anadolu ellerinde değilse hiçtirler. Onun için dünyanın bütün mücadelesi Anadolu ve de Ortadoğu coğrafyasında şekilleniyor. Bizim üzerimizden Çin ile Amerika mücadele ediyor. Bizim üzerimizden Rusya ile Amerika mücadele ediyor. Hepsinin mücadelesi bizim üzerimizden. Çünkü biz dünyanın jeopolitik merkeziyiz. Elhamdülillah hiç moralinizi bozmayın önümüzdeki 25 yıllık süreçte Türkiye dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri olacaktır" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.