ALTERNATİF YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediye, kent trafiğini sağlıklı ve akıcı hale getirmek amacıyla kent merkezinde başlattığı alternatif yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 13:26:04
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman’ın Hilal Mahallesi 3729 ve 3733 sokaklarının devamı ile Gültepe Mahallesi 4329 sokakta yeni yol açma ve iyileştirme çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, hafta sonu başladığı ön hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ve onarım şefliği tarafından yapılan Hilal Mahallesinde yaklaşık 650 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolun ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacağı ve yolun Komando Caddesi ile birleştirileceği belirtiliyor. Yol yapım çalışmalarını; 1 ekskavatör, 1 silindir, 2 greyder, 6 kamyon ve 11 personel ile gerçekleştiren ekiplerimiz, yolda zemin iyileştirme ve stabilize çalışmalarının ardından asfalta hazır hale getirerek yolu trafiğe açacak. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri Trafik akışını sürdürülebilir hale getirmek, yaya ve araç yoğunluğunu minimum seviyeye düşürmek amacıyla başlatılan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.