Alkışlarla karşılandılar

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere için Halkların Demokratik Partisi (HDP) Belediye Eşbaşkan adayları aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Yayın: 25 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2019 16:27:29
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere için Halkların Demokratik Partisi (HDP) Belediye Eşbaşkan adayları aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. HDP Batman Belediye Eşbaşkan Adayı Songül Korkmaz, Beşiri Belediye Eşbaşkan Adayı Felek Özel, İl Eşbaşkanı Gülcemal Erdinç, TJA aktivistleri ve çok sayıda partili kadın ile birlikte Beşiri’de seçim çalışmalarına katıldı. Beşiri’de Eşbaşkan adayı Felek Özel ve beraberindeki partili kadınlarla birlikte esnafı ziyaret eden HDP Batman Belediye Eşbaşkan adayı Korkmaz daha sonra mahallelere geçerek alkışlarla karşılanarak halka seçim bildirilerini dağıttı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.