‘Alınan tedbirler insan yaşamı üzerine kurulu’

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı M. Selman Nasıroğlu, korona virüsle mücadele eşgüdüm toplantısını değerlendirdi.

Gündem Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2020 16:49:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı M. Selman Nasıroğlu, korona virüsle mücadele eşgüdüm toplantısını değerlendirdi. ASKON Başkanı Nasıroğlu, “Ekonomiye İstikrar Kalkanı paketi iş dünyası olarak bizim taleplerimizle örtüşmektedir. Toplantıda ele konulan itibarı ile devlet yetkililerimizin süreci çok hâkim olduğunu gördük. Alınan tedbirler insan yaşamı üzerine kurulu ve olmazsa olmaz tedbirler. Milletçe açıklanan tüm kararlara sonuna kadar uygulamalı olarak destek vermemiz gerekmektedir. Devletimiz ekonomiye istikrar kalkanı paketi ile üzerine düşen sorumlulukları aldı. İş dünyası olarak bizlere düşen iki ay süre içerisinde tüm şartlarımızı ortaya koyarak işçilerimize sahip çıkmak, üretime ve ticaretimize devam etmek. Açıklanan bu kararlardan ötürü Cumhurbaşkanımıza ve hükümet yetkililerine teşekkür ediyor, yeni paketin iş dünyamıza, ülkemize, ilimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Allah’ın izni ile bu süreci hep birlikte en hayırlı bir şekilde atlatacağız” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.