Alay Komutanı kirve oldu

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi tarafından, 2006 yılında Hakkâri Yüksekova'da askerliğini yaparken gazi olan Taha Etiz'in oğlunun sünneti yapıldı.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 15:50:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi tarafından, 2006 yılında Hakkâri Yüksekova'da askerliğini yaparken gazi olan Taha Etiz'in oğlunun sünneti yapıldı. Vakıf bürosunda yapılan sünnet merasimine eşiyle beraber katılan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsa Çakmak, gazi çocuğu Yiğit Efe'nin kirvesi oldu. Albay Çakmak yaptığı konuşmada; "Her şart ve durumda daima yanınızdayız, daima birlikteyiz. Bu kardeşlik daimidir ve asla hiç kimse bu kardeşliği bozamayacaktır. Şehit yakınları ve gaziler ailem gibidir ve onlara kapım 24 saat açıktır. Müsterih olun, son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelemiz devam edecek ve şehitlerimizin kanları yerde kalmayacaktır" dedi. Vakıf Başkanı Ömer Dündar Pekacar ise; “Vatanın bekası için en sevdiklerini ve uzuvlarını feda eden şehit yakını ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Bilinmelidir ki, vatan kahramanlarına sahip çıkmak ve böylesi özel günlerinde yanlarında olmak da esasında bir vatandaşlık görevidir. Davetimizi kırmayıp, Yiğit Efe'ye kirve olan İl Jandarma Komutanımız İsa Çakmak ve kıymetli eşine teşekkür eder, terörle mücadeledeki tavizsiz duruşundan, insan kazanmak için verdiği anlamlı mücadelesinden ve şehit yakınları ile gazilere verdiği üstün değerden dolayı Sayın Komutanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.