Alaçatı Batman Şubesi 1. yaşını kutluyor

Rotasını Doğuya Çeviren Ege’nin Lezzet Rüzgarı, Batman Şubenin 1.yaşını kutluyor.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 14:40:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Rotasını Doğuya Çeviren Ege’nin Lezzet Rüzgarı, Batman Şubenin 1.yaşını kutluyor. Kendine has mimarisi ve Ege’ye özgü lezzetleri ile hizmet noktalarını hızla arttıran Alaçatı Muhallebicisi, Ege’nin güzelliklerini, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki hizmet noktalarında dört mevsim yaşatmaya devam ediyor. Yeni yatırım hamleleri için çalışmalarını sürdüren Alaçatı Muhallebicisi, bu bölgelerde 2020 yılı için 10 ayrı lokasyona yatırım yapmayı planlıyor ve geçtiğimiz yıl Batman’da faaliyete başlayan şubesinin 1.yılını kutluyor. Doğanın güzelliklerden ilham alan bir marka olabilme hayalini gerçekleştirmeyi başaran ve Ege Alaçatı mimarisi ve konforuyla 80 farklı noktada hizmet veren Alaçatı Muhallebicisi, 2020 yılı için ‘Turkuaz Hizmet’ teması çerçevesinde daha mutlu ve memnun müşteri anlayışıyla yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Alaçatı Batman işletmecisi Emre Ok; Günün tüm öğünlerinde ve kahve aralarında, mimari konforu ve zengin menü içeriği ile müşterilerini en iyi şekilde ağırlayan bir Alaçatı Muhallebicisinde, sabahın erken saatlerinde Ege kahvaltısıyla güne başlayabilir, günün diğer saatlerinde, Ege’nin kendine özgü sağlıklı ve besleyici lezzetlerini deneyebilir, keçi sütü ve gerçek meyve tanecikleri ile ürettiğimiz onlarca çeşit dondurma içerisinden kendi favorilerinizi seçebilir, Alaçatı’nın eşsiz sütlü tatlılarıyla lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Alaçatı Muhallebicisi olarak, 2012’de beri, Ege’nin doğallığını ve lezzetlerini, Anadolu’nun tamamına, insanların doğaya ve doğala olan özlemlerini gidermek için taşıyoruz. Doğal ve sağlıklı lezzetlere olan talebi karşılayabilmenin ilk adımı tazeliği doğal yollarla muhafaza edebilmek. 2019 yılında sütlü tatlı performansını bir önceki yıla göre %17 arttıran bir marka olarak, bu başarının bir diğer nedeninin ise, doğal meyveler ile üretilen sütlü tatlı ve dondurmaları, 30 ayrı şehirdeki 70 ayrı hizmet noktasına taze ulaştırabilme becerisi olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.