Akü hırsızlığı iddiasıyla 2 kişi tutuklandı

Batman'da 13 ayrı akü hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 11:28:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da 13 ayrı akü hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 13 ayrı akü hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'sinin tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi. Açıklamada, "İlimizde son günlerde gerçekleşen 13 ayrı akü hırsızlığı olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çok yönlü ve titiz çalışmalar neticesinde, konu ile ilgili 6 şahıs yakalanmış olup; piyasa değeri 30 bin TL olan 19 adet akü ele geçirilmiştir. Ele geçirilen aküler müştekilerine teslim edilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahıslardan 3’ü Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakılmış olup diğer 3 şahıs mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir" denildi. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli 3 şahıstan birinin sevk edildiği adliyede adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı, 2'sinin ise tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.