Aksoy, Kızılay haftasını kutladı

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan "Kızılay Haftası" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 29 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 29.10.2018 15:31:19
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

 Türkiye Kızılay Derneği’nin, uluslararası statüde saygın bir teşkilat olduğunu söyleyen Başkan Vekili Aksoy "Türk Kızılayı din, dil, ırk, mezhep ayırımı yapmaksızın savaş ve doğal afetlerde insani ihtiyaçları karşılamaya çalışan, çıkar gözetmeden her şartta tüm insanlığın yardımına koşmaktadır " dedi. Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığı güç ve destekle dünya genelinde yardımlaşma, dayanışma, dostluk ve işbirliğini destekleyen Türk Kızılay’ının, dünyanın en güçlü ve köklü yardım teşkilatı olduğunun altını çizen Aksoy,  Kızılay’ın milletimizin gurur kaynağı olmaya devam ettiğini de ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.