Aksoy’dan, İstiklal Marşı mesajı

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 12 Mart İstiklal Marşımızın 98. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Yaşam Yayın: 11 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2019 16:14:47
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Başkan Vekili Aksoy,  "Devletimizin bağımsızlığının sembolü olan ve Türk Milletinin haklı ve onurlu mücadelesi olan Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı İstiklal Marşımızın, 98.yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Her kıt’a ve mısrasında ecdadımıza rahmet okutan İstiklal Marşımız, hürriyet aşkımızın en güzel ifadesidir. İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin yıldönümü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu vatan için can veren tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.