Aksoy’dan Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Batman Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Yaşam Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 15:21:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı. Kutlama mesajı yayımlayan Aksoy, “İçinde bulunduğumuz iletişim çağında yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları  dünyadaki  tüm gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanında  vatandaşımız ile devletimiz  arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir sorumluluğu  da üstlenmektedir.  Özellikle 15 Temmuz'da milli irade ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsüne karşı basınımızın, ülkesi ve milleti için ne kadar önemli bir görev icra ettiğine bütün dünya şahitlik etmiştir.  İlimizin kalkınması açısından koyduğumuz hedefler doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalarda, yaptıkları yayınlarla bizlere destek olan, güç veren basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Bu düşüncelerle İlimizde faaliyet yürüten yerel basın çalışanları başta olmak üzere bütün basın camiasının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.