Aksoy’a hizmet plaketi

MİSİAD (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Batman Şubesi Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’u makamında ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2019 18:15:51
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

MİSİAD (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Batman Şubesi Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’u makamında ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu. Yaklaşık bir saat süren görüşmede, Batman’ın kalkınması, tanıtılması, istihdamı ve lobisinin güçlendirilmesi konularında fikir alış verişinde bulunuldu. MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Sırlan, yapılan hizmetlerin inkâr edilemeyeceğini söyledi. Başkan Sırlan; “Belediyeye 2 yıl Başkan Vekilliği yapan sayın Ertuğ Şevket Aksoy kalıcı hizmetlerle herkesin kalbinde taht kurdu. 20 yılda yapılmayan hizmetleri 2 yılda yaparak, halkın kahramanı oldu. Bizde memleketimize yapmış olduğu üstün hizmetlerden dolayı teşekkür mahiyetinde plaket sunduk. Bizleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ederiz” diye konuştu. Vali Yardımcısı Aksoy ise; “Görevdeyken herkes kapımızı çalardı. Ancak görevimiz bittikten sonra bizlere yapılan ziyaretler daha anlamlıdır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.