Akşener'e imza verdi

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için, 90 yaşlarındaki Zümrüt Orhan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olması için İl Seçim kuruluna tekerlekli sandalye ile gidip imza verdi.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 06.05.2018 11:51:53
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Meral Akşener'i çok sevdiğini belirten 90 yaşındaki Zümret Orhan nine; "90 yaşındayım. Bu memleket erkek siyasetçilerden çok çekti. Belki yaşım itibari ile güzel günler görmeyeceğim ama çocuklarım ve torunlarım görecektir. Tüm kadınlarımızı Batman İl Seçim Kurulu’na Meral Akşener'e imza vermeleri için davet ediyorum" dedi. İYİ Parti Batman Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik, 90 yaşındaki Zümret Orhan nineyi karşısında görünce duygulandığını söyledi. Çelik; "Türkiye %100 iyi olacak. Zümret ninemiz kendisi için değil, çocukları ve torunlarının geleceğini düşünerek imza vermeye geldi. Bu da bizleri son derece mutlu etti” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.