Akşener, başında yazma ile seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Batman İl Başkanlığının açılışı için Batman’a geldi. Akşener, iktidar partisine alternatif bir parti olduklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 15 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 15.04.2018 11:06:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“TÜRKİYE'NİN HER ŞEHRİNDEN VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

Batman’da bir kadının kendisine hediye ettiği beyaz tülbendi başına takan Akşener’in eline ay yıldızlı kına yaptığı da dikkatlerden kaçmadı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, davul- zurna ve folklor ekibinin halk oyunları ile karşılandı. Seçim otobüsüne başında tülbentle çıkarak vatandaşlara hitaben konuşma yapan Genel Başkan Akşener, “Her gittiğim yerde, kadınlarımız, genç kızlarımız ve yaşlılarımız bana tülbent ve yemeni hediye ediyorlar. Onları isimleri ile beraber biriktiriyorum. İnşallah Cumhurbaşkanı seçildiğimizde onlarla ilgili bir müze yaptıracağım. Türkiye'nin her şehrinden vekil çıkaracağız. Aşiretler kavga ettiğinde eğer barıştırılamıyorsa, eğer kavga sürüyorsa genç bir gelin ya da yaşlı bir kadın çıkar başındaki tülbendi çıkarır ve atar aralarına herkes arkasını dönmek zorunda kalır. İşte biz bunun için yola çıktık. Kardeşin kardeşi dövmesini, vurmasını, kardeşin kardeşe aynı evde düşman olmasını, kardeşin kardeşini dinlememesini, kardeşin kardeşini yok farz etmesinin önüne geçmek için bu meydanlara çıktık. Allah sizden razı olsun. Erkeklerin başaramadığını birlikte sizle birlikte başaracağız inşallah. Eğer kavga sürerse hepimiz başımızdakini çıkarıp böyle atacağız ve kavga bitecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.