AKSATAN NOKTALARA ASFALT

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, acil ve öncelikli alanlara onarım ve yama çalışmaları yapıp, asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Yaşam Yayın: 28 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 28.05.2019 15:57:42
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, acil ve öncelikli alanlara onarım ve yama çalışmaları yapıp, asfalt serimi gerçekleştiriyor. Asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öncelikli olarak, doğalgaz, telefon, internet ve elektrik hatlarının yer altına alınması sonucu deforme olarak ulaşımı aksatan noktalara acil müdahalelerde bulunuyor.  Acil noktalarda asfalt yama çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aciliyet arz eden onarım ve yama çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serimi planlanan cadde ve sokaklarda programlı asfalt serimine başlayacaklarını belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.