AK Parti teşkilatı Gercüş’teydi

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Av. Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Merkez ilçe Başkanı Av. Yusuf Bülbül, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve parti yöneticileri Gercüş’te bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 11:42:19
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Av. Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Merkez ilçe Başkanı Av. Yusuf Bülbül, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve parti yöneticileri Gercüş’te bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Gercüş Belediyesine ziyarette bulunan Milletvekili Özdemir, İl Başkanı Gür ve beraberindeki heyet, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ile yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan ve taşıma işlemlerinin devam ettiği 30 yataklı Gercüş Devlet Hastanesini inceleyen AK Parti heyeti, hastane yönetiminden bilgi alarak eksik kalan çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi. Daha sonra Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci’ye ziyarette bulunan AK Parti heyeti Kaymakam’dan Gercüş ve köylerinde yapılan çalışmalar hakkında geniş kapsamlı bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.